Luchtvochtigheid

Hout is een natuurproduct. Door de celstructuur reageert hout op verandering in temperatuur en luchtvochtigheid. Lees verder hoe u dit kunt controleren.

De Lockdown

Ook wij van Kroon Parket moeten er aan geloven, Onze winkels zijn dicht, hoewel, we zijn gelukkig wel bereikbaar via de mail en telefoon. Lees hoe u ons verder kunt bereiken. Blijf Gezond !!!

Sense PVC vloeren

sense decor visgraat 905
Kroon Parket heeft een zeer ruime collectie PVC vloeren, waarvan het merk Sense ons paradepaardje is. Met meer dan 50 verschillende designs een ware PVC topper.

Kroon Collectie

De Kroon Collectie bestaat uit 4 exclusieve vloeren, welke zijn vernoemd naar de 4 mooiste plekjes van onze streek: Dever, Teylingen, Eikenhorst en Leyduin.

Renovatie trap

traprenovatie van bovenaf
Tegenwoordig is het een ware rage om uw trap een totale metamorfose te geven. Het meest belopen deel van uw huis telt weer mee.

Nooit meer koude voeten …

Heb je vloerverwarming en ben je op zoek naar een nieuwe vloer? De meeste parketsoorten gaan uitstekend samen met de meest voorkomende soorten vloerverwarming. Kroon Parket heeft verstand van parket op vloerverwarming & vloerkoeling. U herkent ons aan het vignet.…

Donkere of lichte vloer ?

lichte en donkere vloer kopfoto

Heeft u een nieuw huis gekocht of bent u toe aan een nieuwe vloer? Dan moet u niet alleen na denken over wat voor soort vloer u wilt, maar ook over de kleur van uw nieuwe vloer. Hier in deze…

Houten vloeren en huisdieren

Huisdieren en uw vloer

Houten vloeren en huisdieren Heeft u huisdieren en overweegt u een houten vloer of andersom heeft u een houten vloer en overweegt u huisdieren te nemen? Het is goed te doen om een houten vloer te combineren met huisdieren. Hieronder…

Onderhoud aan uw houten vloer

onderhouds middelen voor een eiken vloer

Eens in het jaar is het verstandig om uw houten vloer weer een goede beurt te geven. Hier onder geven wij u een paar tips en adviezen om het optimale uit uw vloer te halen.