PVC VLOEREN

HOUTDESSIN

pvc plank strook houtdessin

Bijna niet van echt hout te onderscheiden. 

BETONLOOK

pvc betonlook tegel

Beton geeft een stoere industriële sfeer

VISGRAAT

pvc visgraat reuzevisgraat

Momenteel steelt de visgraatvloer menig hart.

Voor elke smaak en voor elke ruimte vindt u bij ons een passende vloer.
Duurzame, veilige en vooral mooie PVC vloeren voor thuis en op het werk geven warmte en sfeer.
Met een ruime variatie aan dessins en kleuren biedt onze PVC collectie voor elke ruimte de ideale vloer.
Van modern tot landelijke, van klassiek tot industrieel, voor elke woonstijl is een PVC vloer de ideale keuze.
Creëer de sfeer die bij u past Een lichte vloer met houtdessin creëert een natuurlijke uitstraling en past bijvoorbeeld mooi in een Scandinavisch interieur.
Een donkere vloer ademt een klassieke charme en een warme sfeer.
Een donkere , robuuste houten vloer heeft een karakteristieke uitstraling, ook schitterend in een modern of industrieel interieur.
Momenteel steelt de visgraatvloer menig hart.
Een betaalbaar en waterbestendig alternatief, bijna niet van echt hout te onderscheiden.
Kies uit diverse houttinten, zoals eiken, walnoot en beuken.

gemberkoek douwes dekker pvc
lichte vloer douwes dekker pvc
bastogne douwes dekker pvc plank
visgraat gemberkoek douwes dekker pvc
hogaarse punt spekkoek douwes dekker pvc

Duurzame vloeren met een natuurlijke uitstraling, zuivere samenstelling en hoge kwaliteit, dat zijn de PVC vloeren, welke u vindt bij Kroon Parket. 

PVC vloeren zijn luxe vinyl-vloeren voor zowel thuis als op het werk. Met een ruime keuze aan kleuren en dessins is er voor elke smaak een perfecte match. een vloer is immers zoveel meer dan een vloer, het creëert de sfeer die bij u past.

De vloeren zijn sterk, comfortabel, stil, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming en-koeling. Tevens zijn de vloeren geschikt voor intensief gebruik. De sterke toplaag is extra behandeld met een PUR-coating, inclusief een antistatische en antibacteriële behandeling.

Kies vandaag nog voor een vloer met de prachtige uitstraling en sfeer van hout, betonlook of marmerlook, maar met de vele voordelen van PVC

Een PVC vloer is een gezonde keuze

“Fijn om hem zorgeloos te kunnen laten spelen”

“We wilden een vloer waarop ons zoontje onbezorgd kan spelen. Een vloer, gegarandeerd zonder schadelijke stoffen. Die vonden we bij Kroon Parket. Mooi meegenomen dat de vloer watervast, antislip en onderhoudsvriendelijk is. We hebben nog geen minuut spijt gehad van onze keuze.”

ANTI-BACTERIEEL

Onbezorgd spelen op een PVC vloer van Kroon Parket. Wij hechten grote waarde aan gezondheid en milieu. Elke vloer van Kroon Parket heeft een 100% zuivere, ftalaatvrije samenstelling en is voorzien van een REACH-zuiverheidscertificaat. De sterke toplaag is extra behandeld met een pur-coating, inclusief een antistatische en antibacteriële behandeling!

PLAKKEN OF KLIKKEN ?

Bij een PVC vloer zijn 2 leg varianten mogelijk, zwevend gelegd of direct verlijmd op een geëgaliseerde vloer. Aan u de keus !
De specialisten van Kroon Parket adviseren u graag  welke variant voor u de beste keuze is.  

Dryback (verlijmd)

Een 2,5 mm dunne PVC-vloer wordt met een speciale lijm op een geëgaliseerde (uitgevlakte) ondergrond verlijmd. Deze uitvoering is vooral geschikt voor grote ruimtes en bij het doorleggen van meer vertrekken. Er zijn meer patronen zoals visgraat mogelijk. De vloer is drukvast en makkelijk tegen bestaande plinten en andere obstakels te leggen. 

Click (zwevend)

De nieuwste ontwikkeling in click-uitvoering met geïntegreerde ondervloer. De stabiele vloer wordt zwevend (losliggend) geplaatst. De ondergrond moet wel vlak genoeg zijn. De vloer is eenvoudig zelf te leggen en eventueel verhuisbaar. De vloer is dus ideaal in huurwoningen.De vloeren zijn speciaal voor appartementen vanwege 10 dB contactgeluidisolatie. 

Hondje op PVC vloer kijkt naar vrouw

De kracht van een PVC vloer

“Onze vloer kan tegen een stootje. En tegen Sam, onze hond!”

“We zochten een mooie vloer, die hard genoeg is en waarop Sam toch niet uitglijdt. Ook hygiëne stond hoog op ons verlanglijstje. De PVC-vloeren van Kroon Parket zijn robuust, waterbestendig, slijtvast, antislip, duurzaam en eenvoudig schoon te krijgen.

Nog elke dag zijn we blij met deze slijtvaste vloer, die voldoende grip geeft en gemakkelijk schoon te houden is. De vloer neemt snel de kamertemperatuur aan, zodat Sam niet op een koude vloer hoeft te liggen. Daarbij opgeteld de enorme keuze in dessins en kleuren: voor ons niets anders meer!” 

Onbezorgd iets morsen

100% watervast:
Onbezorgd iets morsen op een PVC vloer van Kroon Parket

Tips voor onderhoud:

• Wacht 2 weken na installatie van de vloer met het regelmatig reinigen van de vloer. U kunt dit wekelijks doen. 

• Routinematige reiniging kan worden uitgevoerd door te vegen, te stofzuigen of met een vochtige doek af te nemen. Als de vloer sterk is vervuild, gebruik dan een PU schoonmaakmiddel. Alle agressieve stoffen of stoffen die vlekken kunnen veroorzaken dienen onmiddellijk van het oppervlak te worden verwijderd.

• Om zo optimaal mogelijk van de vloer te kunnen genieten is bescherming van belang. Draag zorg voor een goede schoonloopmat bij de voor- en achterdeur. Hierdoor wordt de hoeveelheid vuil wat op de vloer terecht kan komen sterk gereduceerd. 

• Breng de juiste bescherming aan onder meubelen. Onder meubelen dienen zachte doppen te worden aangebracht. Maak geen gebruik van vilt. Onder vilt kan zich vuil ophopen wat krassen kan maken op uw vloer. Voor meer informatie bent u van harte welkom bij Kroon Parket.