De Visgraat Vloeren van Kroon Parket

Kroon Parket is het adres, waar u terecht kunt voor allerlei soorten vloeren voor ieder budget. Onder het genot van een kopje koffie, maakt u kennis met onze zorgvuldig uitgezochte collectie. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een mooie strakke laminaat vloer. De trend  op dit moment is de uiterst stille PVC vloer, ideaal voor vloerverwarming. Waar Kroon Parket bekend om staat is uiteraard de houten vloer, van strook tot traditioneel.
Elke vloer is mogelijk en dit maakt Kroon Parket Uniek in de Bollenstreek en de Haarlemmermeer.
U bent van harte welkom in een van onze vestigingen. 

cbw logo

PVC VISGRAAT

Creëer een heel eigen sfeer met een visgraatvloer. Vloeren die in een patroon zijn gelegd, tillen een ruimte naar een hoger niveau. Zowel geschikt voor ruimtes met een klassieke als met een moderne stijl. Gun uw woonkamer de tijdloze uitstraling van een visgraatvloer. Uiteraard ook te combineren met vloerverwarming.

Onze visgraatvloeren zijn leverbaar in meerdere afmetingen, op dit moment is de reuzevisgraat enorm populair. Met een afmeting van 800 x 160 mm geeft deze uitvoering een rustige uitstraling in het geheel. Uiteraard zijn er ook kleinere formaten mogelijk. Kom langs in een van onze showrooms en bekijk de kleuren op onze fraaie showborden. 

visgraat horizontaal sfeer woonkamer visgraat
visgraat vloer E30-4

GEEF UW VLOER KARAKTER