Reinigingsmiddelen van Kroon Parket

Kroon Parket is het adres, waar u terecht kunt voor allerlei soorten vloeren voor ieder budget. Onder het genot van een kopje koffie, maakt u kennis met onze zorgvuldig uitgezochte collectie. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een mooie strakke laminaat vloer. De trend  op dit moment is de uiterst stille PVC vloer, ideaal voor vloerverwarming. Waar Kroon Parket bekend om staat is uiteraard de houten vloer, van strook tot traditioneel.
Elke vloer is mogelijk en dit maakt Kroon Parket Uniek in de Bollenstreek en de Haarlemmermeer.
U bent van harte welkom in een van onze vestigingen. 

cbw logo

HOUDT UW VLOER IN TOPCONDITIE

Een mooie vloer moet mooi blijven. Wij voeren een ruim assortiment producten om uw vloer te onderhouden. 

Huismerk reiniger houten vloeren

REINIGER

Reiniger voor gelakte en geoliede vloeren. Dit middel lost op eenvoudige wijze vuil en vet op. Het produkt is PH- neutraal, waardoor een goede hechting voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag is verzekerd en er geen verkleuring van het hout kan optreden.

13,50 EURO

lecol refresher laminaat

REFRESHER

Reinigingsmiddel voor laminaatvloeren. Een reinigingsmiddel voor het wekelijkse onderhoud van laminaatvloeren. Laat een antistatische beschermlaag achter en geeft een streeploos eindresultaat. Let op, de vloer nooit te vochtig afnemen en de fles vorstvrij bewaren. 

9 EURO

Lecol pvc reiniger

PVC CLEANER

Reiniger voor PVC- en Vinyl vloeren. Een reinigingsmiddel dat vuil en vet op eenvoudige wijze oplost. Het is een mild, huid- en materiaal vriendelijk, geconcentreerd reinigingsmiddel voor de wekelijkse schoonmaak. Het product is PH-neutraal, waardoor er geen verkleuring op kan treden.

9 EURO

Lecol easypolish zijdemat

EASY POLISH

Onderhoudsmiddel voor gelakte vloeren. Een watergebaseerd onderhoudsmiddel met een vuilafstotend en loopvaste werking, dat geschikt is voor gelakte parket- en andere houten vloeren. Dient ter bescherming van de laklaag en geeft een zijdemat eindresultaat. Droogtijd circa 30 minuten.

17,50 EURO

Lecol remover gelakte vloeren

REMOVER

Intensief reiniger voor gelakte vloeren. Een waterverdunbaar reinigingsmiddel, geschikt voor gelakte parket- en andere houten vloeren, die bestand zijn tegen water. Het ontvet de vloer en zorgt ervoor dat een nieuwe polishlaag goed hecht.Ook te gebruiken voor hardnekkige vlekken.

17,50 EURO

Lecol vloeibare was geel wit

VLOEIBARE WAS

Vloeibare was is een onderhoudsmiddel voor het beschermen en onderhouden van parketvloeren, welke met was zijn behandeld. De was is gemakkelijk in en uit te wrijven. Wij adviseren u de vloer ten minste eenmaal per jaar te ontvetten met lekol wax OH-34 remover. Verkrijgbaar in wit en geel.

20 EURO

Lecol wax remover

WAX REMOVER

Intensief reiniger OH-34 voor was- en olievloeren. Een oplosmiddel houdend reinigingsmiddel voor het grondig verwijderen van oude was-, olie-, vet- en vuillagen op met
was- of olie geïmpregneerde vloeren. Ook ideaal voor het verwijderen van hardnekkige vlekken.

25 EURO

Woca spot remover

SPOT REMOVER

Looizuurvlekken spray, verwijdert zwarte looizuurvlekken. Easy neutralizer verwijdert effectief zwarte vlekken, die veroorzaakt zijn door een water/ zuur reactie.

25 EURO

Woca soap natural white grey

NATUREL SOAP

Reinigt, voedt en beschermt geolied hout. Reinig en onderhoud geolied, met hardwax behandeld en ingezeept hout met Naturel Soap. Deze milde, doordringende zeep verwijdert vuil en voorkomt dat het hout uitdroogt en barst. Verkrijgbaar in Naturel, Wit en Grijs.

20 EURO

Woca intensive wood cleaner

WOOD CLEANER

Intensief wood cleaner is een product dat speciaal is ontwikkeld voor het schoonmaken van alle houtoppervlakken binnenshuis zoals meubels, vloeren, keukentafels, enzovoort. Het is zowel geschikt voor onbehandelde, geoliede of gelakte oppervlakken. Het reinigt en ontvet grondig.

22,50 EURO

onderhoudsolie voor alle geoliede vloeren binnenshuis naturel

ONDERHOUDS OLIE

Floorservice Onderhoudsolie ie een kwalitatief hoogwaardig product voor het onderhoud van alle geoliede oppervlakten. De onderhoudsolie is bestand tegen wijn, bier, cola, koffie, thee, vruchtensappen, melk en water. verkrijgbaar in naturel, whitewash en wit.

23,50 EURO

viltstrip zelfklevend grijs 100 x 5 cm

BESCHERMVILT

Ter bescherming van krassen op uw mooie houten vloer, raden wij aan, om onder de poten van zware meubelen beschermvilt of viltjes met schroefdraad te plaatsen. U kunt makkelijk van de strip van 100 cm lang en 5 centimeter breed de vilt op maat knippen en deze bevestigen, hiermee voorkomt u ernstige beschadigingen.

5 EURO PER STRIP

quick step cleaning spraymopset

SPRAYMOPSET

Dit artikel is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van uw laminaat, PVC- of parketvloer. De set bestaat uit een cleanmop, telescopische steel t.b.v. de cleanmop en een fles Quick Step Clean onderhoudsmiddel (1liter). Gebruik de cleanmop droog of lichtvochtig. De mop is uitwasbaar. 

59,50 EURO

selina hygrometer zwart

HYGROMETER

Met de StadlerForm Selina wordt zowel de relatieve vochtigheid als de temperatuur gemeten. De hygrometer heeft een nauwkeurigheid van +/- 3% bij een meetbereik van 25% tot 98% en +/- 1°C bij een meetbereik van -10°C tot °50C. Wordt geleverd inclusief batterijen, afmetingen 90 x 93 x 38 mm.

29,90 EURO

viltglijder met schroef

VILTGLIJDERS

Deze duurzame viltglijder met vernikkelde kap is door de schroefverbinding te gebruiken onder massieve houten poten. Let op, niet geschikt voor andere materialen dan hout. Slijtvaste kwaliteit en eenvoudig te vervangen met een kruiskopschroevendraaier. Verkrijgbaar in Ø 20-24-28 mm. Schroeven zijn inbegrepen.

O,50 EURO

oliespons woca

OLIESPONS

WOCA Oliesponzen zijn ideaal om olie gelijkmatig aan te brengen. De spons kan gebruikt worden in combinatie met de padhouder met steelaansluiting en de handpadhouder.

6,75 EURO

katoenen doeken

DROOGWRIJFDOEKEN

Wegens gevaar voor zelfontbranding altijd zorgvuldig omgaan met in olie gedrenkte pads en doeken.

Wij adviseren de doeken in een bewaaremmer met een laagje water te bewaren. De emmer zorgt ervoor dat er geen zuurstof bij de doeken komt en het water zorgt ervoor dat de ontbrandingstemperatuur niet bereikt kan worden.

2,50 EURO P/S

olie verdeel set steel frame en spons staand

OLIEVERDEELSET

Deze set bestaat uit een in hoogte verstelbare steel, een frame met klittenband en een spons. Hiermee kunt u gemakkelijk uw onderhoudsolie aanbrengen zonder te hoeven bukken. De spons kunt u naderhand vervangen.

29,50 EURO

polijstwol

POLIJST WOL

Heeft u een krasje op uw houten vloer, dan drenkt u de polijstwol in de onderhoudsolie en schuurt u oppervlakkig in de richting van de nerf. Laat dit drogen en de kras is verdwenen.  Kan worden gebruikt in combinatie met FLOORSERVICE Onderhoudsolie. 

6 EURO P/S

putty lichtgrijs

PUTTY

Rubinol Putty is een reparatiepasta die speciaal is ontwikkeld voor het snel en netjes repareren van beschadigingen in houten vloeren. Putty is gemakkelijk aan te brengen en hoeft niet gemengd te worden. Het wordt aangebracht door middel van een spatel en is snel uitgehard. Putty is ook geschikt om knoesten te vullen. In meerdere kleuren verkrijgbaar.

7 EURO