De Vloeren van Kroon Parket

De krachtige, moderne vloeren van Kroon Parket geven uw huis extra karakter. PVC, laminaat en parket met een verhaal. Je ziet het vakmanschap en voelt direct de liefde waarmee onze vloeren zijn ontworpen.
Onze vloerencollectie bestaat uit parket, PVC, laminaat, Bamboe en kurkvloeren.Elk met unieke eigenschappen waarmee we garanderen dat we voor elke ruimte in huis een geweldige vloer garanderen. Met alles wat erbij hoort betreft leggen, afwerking en onderhoud. Onze vloeren specialisten kunnen u uitstekend helpen bij het kiezen en het leggen van uw vloer.
Kroon Parket heeft meer dan 50 verschillende kleurstalen, prachtig gepresenteerd in onze showroom. U kunt de stalen makkelijk meenemen ter beoordeling bij u thuis.

cbw logo

De afgelopen jaren hebben de PVC-vloeren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De fabrikanten hebben door toepassing van de modernste technieken haast onbeperkt mogelijkheden op het gebied van dessins ontwikkeld. Daarom is het veilig om te stellen dat er een PVC-vloer is voor iedere toepassing en sfeer. Zowel steen- als houtmotieven zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Laminaat

Laminaat is een vloer waarbij de bovenkant van kunststof is. Deze laag wordt geperst op een tussenlaag van HDF en een onderlaag (backing) van tegenlaminaat. Met de huidige klikverbindingen wordt het leggen vergemakkelijkt; het is eenvoudig zelf te plaatsen.
De kunststof slijtlaag zorgt ervoor dat het laminaat zeer eenvoudig kan worden schoongehouden.

Lamelparket

Lamelparket is een samengestelde parketvloer. Dit parket is reeds in de fabriek opgebouwd uit drie lagen; een toplaag van ongeveer 4 millimeter parket met daaronder de tweede laag die bestaat uit geselecteerd naaldhout, welke haaks onder hoge druk zijn verlijmd met de toplaag. Daaronder zit een dunne laag evenwijdig aan de toplaag waardoor de totale dikte ongeveer 14 millimeter is.

Traditionele vloeren

Tapis en Bourgogne. De meest traditionele parketvloer. Tapis betekent op z’n Frans gezegd tapijt. Niet voor niets, want het hout, ongeacht welke houtsoort, wordt als laag van 6 of 10 mm dik en 71 cm breed (ook leverbaar als 90 en 120 mm)
als een “houttapijt” op een tussenvloer van spaanplaat of op mozaïek eikenbroodjes gelijmd en gespijkerd. 

Bamboe vloeren

 

Één van de grootste problemen der mensheid is de ongelimiteerde exploitatie van de natuurlijke hulpbronnen op aarde. Eén van die bronnen is het hardhout van met name de tropische houtsoorten.

 

Massieve vloeren

Massieve planken kunnen op drie manieren worden bevestigd:

1.Vast op de balklaag
2.Vast gelegd 
3.Zwevend gelegd

PVC VERLIJMD IN STROKEN 2


Kroon Parket levert de volgende vloeren: eiken lamelparket, eiken systeemparket, eiken planken, jatoba, meranti, laminaat, buitenparket, bamboe, panka panka, morado, pvc, wengé, curupau, kambala, kersen, teak, afzelia, walnoot, kempas, kasteelvloeren, bankirai, vinyl, Outdoor & Flooring Company.