De Aanbiedingen van Kroon Parket

Kroon Parket is het adres, waar u terecht kunt voor allerlei soorten vloeren voor ieder budget. Onder het genot van een kopje koffie, maakt u kennis met onze zorgvuldig uitgezochte collectie. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een mooie strakke laminaat vloer. De trend  op dit moment is de uiterst stille PVC vloer, ideaal voor vloerverwarming. Waar Kroon Parket bekend om staat is uiteraard de houten vloer, van strook tot traditioneel.
Elke vloer is mogelijk en dit maakt Kroon Parket Uniek in de Bollenstreek en de Haarlemmermeer.
U bent van harte welkom in een van onze vestigingen. 

cbw logo

Houten vloeren, scherp geprijst

Bij Kroon Parket is ook een ruime keuze aan houten vloeren, uiterst scherp in prijs en snel leverbaar, mits voorradig.
Zo kunt u het leggen van de nieuwe vloer optimaal plannen. Wel zo fijn! 

U heeft al een Europees Eiken vloer, rustiek, van 19 cm breed en Totaal 14 mm dik met een toplaag van 3 mm in 4 standaard kleuren, zelf gelegd vanaf 69,95 Euro per m².
De vloer wordt gratis bij u afgeleverd. Kroon Parket kan de vloer ook voor u plaatsen vanaf 89,95 Euro inclusief ondervloer per m². Wij leveren ook de randafwerking zoals MDF plinten en afwerklijsten.
 

 

Kroon Parket is al jaren specialist in vloeren leggen

Kroon Parket heeft showrooms in Sassenheim en in Hillegom. Wij zijn gespecialiseerd in vloeren en in het leggen ervan. We werken uitsluitend met goed opgeleide parketteurs. Stuk voor stuk vakmensen die uw nieuwe vloer met veel zorg en gedrevenheid perfect leggen. En of het nou om een houten vloer gaat, om een PVC vloer, Laminaat of om een andere soort vloer: onze gespecialiseerde medewerkers leggen elke vloer zo vakkundig dat u er nog jaren van geniet.

Waarom laat u een houten vloer leggen door een specialist van Kroon Parket?

  • Goed leggen is een belangrijke voorwaarde om te zorgen dat de vloer jarenlang meegaat
  • U bent verzekerd van een vakman met jarenlange ervaring
  • Wij hebben ruime ervaring met het leggen van een houten vloer over vloerverwarming
  • Wij leggen uw vloer voor een scherpe prijs
  • U krijgt 10 jaar garantie op de vloer én op de installatie

Houten vloer zelf leggen

Wilt u de houten vloer die u bij ons heeft gekocht zelf leggen? Dat kan natuurlijk ook! Onze deskundige adviseurs geven u dan volop handige tips en specifieke informatie. Vraag daar zeker naar. Want ook de enthousiaste doe-het-zelver helpen wij graag goed op weg. Wij streven altijd naar een mooie vloer.