MDF Sfeerplinten bij Kroon Parket

Kroon Parket is het adres, waar u terecht kunt voor allerlei soorten vloeren voor ieder budget. Onder het genot van een kopje koffie, maakt u kennis met onze zorgvuldig uitgezochte collectie. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een mooie strakke laminaat vloer. De trend  op dit moment is de uiterst stille PVC vloer, ideaal voor vloerverwarming. Waar Kroon Parket bekend om staat is uiteraard de houten vloer, van strook tot traditioneel.
Elke vloer is mogelijk en dit maakt Kroon Parket Uniek in de Bollenstreek en de Haarlemmermeer.
U bent van harte welkom in een van onze vestigingen. 

cbw logo

MDF SFEERPLINTEN

de mooiste plinten in huis!

MDF presentatiebord 04
MDF presentatiebord 02
MDF presentatiebord 03

Sfeerplinten, de final touch voor ieder interieur!
De wanden en de vloer zijn de basis van het interieur, zij bepalen grotendeels de sfeer in een ruimte. Echter, de randafwerking is minstens zo belangrijk. Met de juiste Sfeerplint geef je het interieur de final touch, daar weten we alles van.

Verschillende RAL-kleuren
Kroon Parket biedt een uitgebreid assortiment aan MDF plinten in verschillende uitvoeringen, hoogtes, diktes en zijn diverse plinten voorzien van een contactgeluid reducerende strip. Daarnaast zijn Sfeerplinten leverbaar in diverse RAL-kleuren, waardoor er voor ieder interieur een bijpassende Sfeerplint is. Zo is de Moderne plint verkrijgbaar in RAL 9001 (creme), Ral 9016 (verkeerswit), Ral 9005 (gitzwart), Ral 9010 (zuiver wit) en Ral 7016 (verkeerswit). Van alle beschikbare kleuren is de zwarte plint op dit moment het meest in trek. Het beantwoord de grote behoefte om zwarte accenten in huis aan te brengen.

Display & monsterwaaier
De Sfeerplint is beschikbaar in 10 varianten, van Modern tot Barok. En dan ook nog in diverse hoogtes. In totaal bestaat de Sfeerplinten collectie uit ruim 200 soorten, we hebben voor iedereen de juiste plint beschikbaar! 

Speciale toepassingen
Er zijn ook speciale Sfeerplinten. Met de flexibele sfeerplint kan ieder type muur afgewerkt worden, zelfs de ronde muren! De Renovatieplint wordt over bestaande plinten geplaatst,  minder sloopwerk, wel zo snel! Ook hebben veel van onze plinten een uitsparing aan de onderzijde voor een contactgeluid reducerende strip, ideaal in appartementen of op de bovenverdieping!

MDF presentatiebord
mdf plint 15 mm dik modern met uitsparing
Moderne plint
mdf plint 15 mm dik modern met uitsparing zwart
Moderne plint zwart
mdf plint 15 mm dik koloniaal met uitsparing
Coloniaal
mdf plint 15 mm dik eigentijds met uitsparing
Eigentijds
mdf plint 15 mm dik renovatie met uitsparing
Renovatieplint
mdf plint 15 mm dik retro met uitsparing
Retro
mdf plint 15 mm dik romantisch met uitsparing
Romantisch
mdf plint 15 mm dik tijdloze met uitsparing
Tijdloos
Renaissance
mdf plint 15 mm dik barok met uitsparing
Barok
Flexibel
mdf plint 15 mm dik modern met uitsparing 01
Moderne plint met uitsparing