De COREtec Vloeren van Kroon Parket

Kroon Parket is het adres, waar u terecht kunt voor allerlei soorten vloeren voor ieder budget. Onder het genot van een kopje koffie, maakt u kennis met onze zorgvuldig uitgezochte collectie. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een mooie strakke laminaat vloer. De trend  op dit moment is de uiterst stille PVC vloer, ideaal voor vloerverwarming. Waar Kroon Parket bekend om staat is uiteraard de houten vloer, van strook tot traditioneel.
Elke vloer is mogelijk en dit maakt Kroon Parket Uniek in de Bollenstreek en de Haarlemmermeer.
U bent van harte welkom in een van onze vestigingen. 

cbw logo

COREtec vloeren

Essentials logo coretec

The charm of Nature has never been so strong

Bij het creëren van een COREtec vloer is de natuur de belangrijkste bron van inspiratie. Of je nu houdt van zachte aardtinten of warme donkere kleuren, ons assortiment aan authentieke looks biedt de perfecte oplossing voor elk interieur. Vertrouw op de natuur en maak een statement met je keuze.

In onze winkel in Hillegom vindt u meer dan 62 verschillende designs met natuurlijke texturen in vele legpatronen. DE COREtec vloeren zijn waterdicht, is bijna niet te onderscheiden van echt hout & steen, is een stille & warme vloer en heeft een geïntegreerde kurkonderlaag.

Natuurlijke Stijl ... Eerste klasse prestaties

Jouw huis is waar je jezelf kan zijn. Waar je na een zware, lange dag jouw schoenen kan uittrekken en op blote voeten rondloopt. Het is de plek waar je jouw kinderen ziet opgroeien en waar ze al spelend ijs morsen op de vloer. Thuis is waar jouw hond jou volgt doorheen het huis, terwijl hij sporen van leuke wandelingen achterlaat. Je huis toont wie je bent. Het is authentiek. Tot in de kern. Net als onze Authentics Collectie. Deze vindt u in onze winkel in Sassenheim.

Authentics Coretec logo