De Lamel Parket Vloeren van Kroon Parket

Kroon Parket is het adres, waar u terecht kunt voor allerlei soorten vloeren voor ieder budget. Onder het genot van een kopje koffie, maakt u kennis met onze zorgvuldig uitgezochte collectie. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een mooie strakke laminaat vloer. De trend  op dit moment is de uiterst stille PVC vloer, ideaal voor vloerverwarming. Waar Kroon Parket bekend om staat is uiteraard de houten vloer, van strook tot traditioneel.
Elke vloer is mogelijk en dit maakt Kroon Parket Uniek in de Bollenstreek en de Haarlemmermeer.
U bent van harte welkom in een van onze vestigingen. 

cbw logo
naturel gerookt liggend lamel parket 01

Lamelparket is een samengestelde parketvloer.
Dit parket is reeds in de fabriek opgebouwd uit drie lagen; een toplaag van ongeveer 4 millimeter parket met daaronder de tweede laag die bestaat uit geselecteerd naaldhout, welke haaks onder hoge druk zijn verlijmd
met de toplaag.Daaronder zit een dunne laag evenwijdig aan de toplaag waardoor de totale dikte
ongeveer 14 millimeter is.

naturel gerookt liggend lamel parket 2

Dankzij deze constructie werkt lamelparket beduidend minder dan bijvoorbeeld massieve vloerdelen. Lamelparket is eenvoudig en snel te leggen op elke vlakke ondervloer.
Het is al in de fabriek kant en klaar geschuurd en afgewerkt met lak of olie waardoor het na het leggen klaar is voor gebruik.
Een egaliserende en vochtwerende onderlaag is noodzakelijk. De vloer wordt zwevend, dat wil zeggen alleen onderling verlijmd, gelegd.
Omdat de vloer zwevend wordt gelegd is het mogelijk deze ook in flats, appartementen en op de etage te leggen. Afhankelijk van deze situatie kan gekozen worden voor extra geluidsdemping met isolerende platen. Bij lamelparket kan er worden gekozen voor smalle of brede delen zodat er een plankenvloer effect ontstaat.

Een houten vloer duur? Niet bij Kroon Parket!

U heeft al een mooie houten lamel vloer voor € 89,95 per m², compleet gelegd inclusief ondervloer. Deze vloer heeft een toplaag van 3 mm en is verkrijgbaar in 4 kleuren: Wit,  wit gerookt, naturel en naturel gerookt.  

De vloer is in totaal 10 mm dik en is 15 cm breed en 120 cm lang. De vloer heeft een micro velling en is eventueel ook in brede delen verkrijgbaar. De vloer heeft een robuuste stoere uitstraling en is een van de populairste vloeren van Kroon Parket.

Kom naar één van onze winkels en laat u inlichten over deze vloer of maak kennis met ons ruime assortiment. U zult verrast zijn over de vele mogelijkheden. De koffie (of thee) staat voor u klaar. 

De sfeer van mooie vloeren

Met meer dan 22 jaar ervaring in de parketbranche, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om het gehele traject van aankoop tot levering van uw vloer persoonlijk te begeleiden. Met een overzichtelijke showroom en een uitgebalanceerd assortiment bent u bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van een perfecte vloer. Tijden en trends veranderen, maar onze passie om onze klanten optimaal te helpen blijft onveranderd. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde erkende leveranciers, waardoor wij altijd aan uw individuele wensen kunnen voldoen met behoud van optimale kwaliteit en service. Onze leveranciers weten deze keuze te waarderen en zorgen dat wij als eerste op de hoogte gebracht worden van de nieuwste producten en laatste trends, die wij op onze beurt u graag in onze showroom aan de hand van een groot aantal representatieve monsterborden en mooie voorbeeldvloeren laten zien.  Onze showroom passen wij daar graag en regelmatig op aan  Deze borden mag u meenemen om thuis te zien hoe mooi het staat. Indien u het deel niet mee kan nemen, dan kunnen wij deze uiteraard ook vrijblijvend bij u langs brengen. Niets is te gek voor wat wij voor onze klanten doen. 

nieuwe winkel opstelling hillegom 01
nieuwe winkel opstelling hillegom 02
nieuwe winkel opstelling sassenheim 01

Lamelparket als grote visgraat

Deze vloer is één van onze best verkochte vloeren en afkomstig van de fabrieken van Chapel Parket. 

Het vloerdeel is opgebouwd uit een massieve Europees Eiken toplaag van 3 mm die verlijmd is op een multiplex onderlaag van 9 mm dik. In totaal is de vloer dus 12 mm dik, ongeveer 18 cm breed en 91,5 cm lang. We hebben het hier dus over een mooie grote visgraatvloer, die direct verlijmd kan worden op een egale ondervloer. 

De vloerdelen worden met een mes- en groefverbinding gelegd, eventueel met band rondom. 

De vloer is in diverse kleuren verkrijgbaar en ook van rustiek tot bijna noestvrij.  

De belangstelling voor houten vloeren is de afgelopen jaren enorm toegenomen en daar spelen parketbedrijven en hun leveranciers graag op in.
Enerzijds vindt er een ontwikkeling plaats, die zich richt op compleet afgewerkte en eenvoudig te leggen parketvloeren (lamelparket) en anderzijds is er een sterke stroming die juist de traditionele vloer koestert, waarbij traditioneel niet verward moet worden met ouderwets maar juist een verwijzing naar ambachtelijk gelegde vloeren met de grandeur van weleer! Heeft de tijd dan stilgestaan? Integendeel, de basis van de parketvloeren is en blijft hout, dat door de moderne technieken veel maatvaster,
kwalitatief beter en qua sortering mooier geproduceerd kan worden. En denk hierbij ook aan nieuwe lijmtechnieken, speciale ondervloeren
en de ervaring die wij hebben opgedaan bij het leggen van deze vloeren op vloerverwarming en vloerkoeling.   

Kroon Parket is trotse dealer van AVANCE FLOORS

De vloeren van AvanceFloors worden stuk voor stuk voor u op maat gemaakt van eersteklas, duurzaam geproduceerd eikenhout.
Onze liefde voor het vak garandeert dat u écht maatwerk krijgt tegen een scherpe prijs. 

Een vloer kiezen die een leven lang meegaat: dat doet u niet elke dag. Daarom hebben we het keuzeproces gestroomlijnd en gemakkelijk gemaakt. Stap voor stap verkent u uw wensen qua patroon, breedte, dikte en afwerking, alles volgens uw eigen smaak. Ga er creatief mee aan de slag en ontdek zelf wat er voor uw huis, kantoor of winkelruimte allemaal mogelijk is.

Het complete productieproces van AvanceFloors hebben we in eigen beheer. Elke dag arriveren nieuwe ladingen vers gezaagd hout dat wij met grote zorg drogen, verlijmen, schuren, profileren en afwerken om u maximale kwaliteit te garanderen. Onze productielijnen zijn kort, wat ons in staat stelt snel te schakelen om aan al uw wensen te kunnen voldoen. Zo krijgt u een unieke vloer die uw persoonlijkheid optimaal weerspiegelt.

AvanceFloors biedt u een uitzonderlijk ruime keuze, met veel bijzondere variaties in kleuren en tinten. Breedtes variëren van chic smal tot landelijk breed en u heeft de keuze uit patronen zoals visgraat of Hongaarse punt. Voor elk huishouden en iedere commerciële ruimte is er een passende oplossing. Elke bestelling produceren wij geheel volgens uw persoonlijke wensen.

Kom naar één van de winkels van Kroon Parket en maak kennis met de vloeren van Avance, onderdeel van de Chapel fabriek.

Voordelen van lamelparket:

  • makkelijk zelf te leggen
  • kan met goed isolerende tussenlaag in appartementen gelegd worden
  • kant en klaar afgewerkt
  • kortere legtijd
  • geen schuurstof en lak- of olielucht
  • relatief goedkoop

Nadelen van lamelparket:

  • enig loopgeluid
  • zwelruimte noodzakelijk
  • naadvorming kan voorkomen
  • enige vering is mogelijk

Kom voor actuele prijzen en ons assortiment naar een van onze winkels, de koffie staat klaar !