De Hollandsche Vloeren van Kroon Parket

Kroon Parket is het adres, waar u terecht kunt voor allerlei soorten vloeren voor ieder budget. Onder het genot van een kopje koffie, maakt u kennis met onze zorgvuldig uitgezochte collectie. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een mooie strakke laminaat vloer. De trend  op dit moment is de uiterst stille PVC vloer, ideaal voor vloerverwarming. Waar Kroon Parket bekend om staat is uiteraard de houten vloer, van strook tot traditioneel.
Elke vloer is mogelijk en dit maakt Kroon Parket Uniek in de Bollenstreek en de Haarlemmermeer.
U bent van harte welkom in een van onze vestigingen. 

cbw logo
Hollandsche vloeren logo groot

Maak kennis met de Hollandsche vloeren families !

Hollandsche vloeren biedt een collectie houten vloeren zoals een houten vloer hoort te zijn. 
Kiest U voor doorleefd en getekend of strak, modern en veelzijdig ?
De collectie van Hollandsche vloeren bestaat uit 7 families.
Iedere familie heeft een eigen kleur en afwerking en daardoor een eigen karakter.

De families De Jong, Visser en Janssen zijn geschaafde vloeren,
welke zich kenmerken door een robuuste en rustieke uitstraling, getekend en vol knoesten.

Familie De Jong

Geschaafd, wit geolied.

Hendrik de Jong Hollandsche vloer visgraat

De eikenhouten vloeren van familie De Jong zijn uniek in hun natuurlijke uitstraling. Deze familie geeft met de subtiel aangebrachte witte olie het onbehandelde eiken een lichte kleur en geeft je woning meer karakter.

Familie Visser

Geschaafd, extra wit geolied.

Hendrik Visser Hollandsche vloeren eiken

Marie Visser woonde jarenlang op het zonnige eiland Aruba en wilde de beachhouse-stijl graag terugzien in haar huidige woning. deze eikenhoutenvloer is geschaafd, extra wit geolied en heeft een grove structuur gecombineerd met een helder uiterlijk

Familie Janssen

Geschaafd, dubbel gerookt en wit geolied.

Hendrik Janssen hollandsche vloeren eiken

Bij de familie Janssen wordt je warm onthaald op deze stoere, robuuste eikenhouten vloer. Door het geschaafde oppervlak van de planken en het roken van het hout wordt het karakter extra geaccentueerd. Perfect bij een industrieel interieur.

Wilt u liever een strakke en stijlvolle vloer?
Kies dan voor De Vries, Bakker, Smit of van Dijk !
Deze vloeren zijn geschuurd en veel rustiger in hun uiterlijk.

Familie Bakker

Geschuurd, geborsteld en extra wit geolied.

Bertus Bakker hollandsche vloer eiken

De familie Bakker heeft een oprechte passie voor design en een voorkeur voor de frisse en natuurlijke stijl die zo kenmerkend is voor de Scandinavische look. Een authentieke licht houten vloer is hiervoor de perfecte basis.

Familie de Vries

Geschuurd, geborsteld en wit geolied.

Gerrit de Vries hollandsche vloer eiken

Deze geschuurde eiken vloer van Familie de Vries voelt net zo warm en glad aan als hij eruit ziet en brengt je woonkamer echt tot leven. De eiken kleur heeft een natuurlijke charme en past werkelijk in elk interieur zonder dat het saai of voorspelbaar wordt.

Familie Smit

Geschuurd, geborsteld, gerookt en wit geolied.

Bertus Smit hollandsche vloer eiken

De komende jaren zal deze eiken vloer het fundament zijn voor feestjes, filmavonden, etentjes en herinneringen. deze no-nonsense familie houdt van een stoere robuuste look. Dat past bij de industriële trend, waarbij veel materialen met een grove onbewerkte uitstraling worden gebruikt.

Familie van Dijk

Geschuurd, geborsteld, extreem wit geolied.

Gerrit van Dijk hollandsche vloer eiken

De lievelingskleur van Aafje van Dijk is wit. In haar interieur heeft zij het wit in vele verschillende tinten doorgevoerd. Het is zeker niet saai: met de juiste lichtinval ontstaat een boeiend schaduwspel. Familie van Dijk heeft lef en heeft in haar familie extreem wit geoliede vloeren. Toch zit er veel contrast in: geen plank is gelijk of egaal van kleur. Hierdoor geeft deze vloer een genuanceerd witte basis.

Cradle to cradle silver logo

CRADLE TO CRADLE CERTIFIED

Hollandsche vloeren zijn gecertificeerd volgens Cradle to Cradle Certified Zilver. De filosofie achter dit internationaal erkende milieu kenmerk is dat alle materialen van een gebruikt product weer als grondstof kunnen worden hergebruikt in een nieuw product.

Bij een Cradle to Cradle Certificering wordt een product beoordeeld op vijf punten: Samenstelling van de materialen, mogelijkheden tot hergebruik, gebruik van hernieuwbare energie, duurzaam waterbeheer en sociale rechtvaardigheid. Hollandsche Vloeren wordt op alle criteria goed beoordeeld en is daarmee een van de weinige houtproducenten ter wereld die dit certificaat mag dragen.