Het werk van Kroon Parket

Kroon Parket is het adres, waar u terecht kunt voor allerlei soorten vloeren voor ieder budget. Onder het genot van een kopje koffie, maakt u kennis met onze zorgvuldig uitgezochte collectie. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een mooie strakke laminaat vloer. De trend  op dit moment is de uiterst stille PVC vloer, ideaal voor vloerverwarming. Waar Kroon Parket bekend om staat is uiteraard de houten vloer, van strook tot traditioneel.
Elke vloer is mogelijk en dit maakt Kroon Parket Uniek in de Bollenstreek en de Haarlemmermeer.
U bent van harte welkom in een van onze vestigingen. 

cbw logo

Een greep uit ons werk

Voorbeelden van ons werk

Onlangs heeft Kroon Parket een mooie semi-verouderde visgraatvloer gelegd bij een klant in Sassenheim. De vloer heeft een band en bies rondom. De klant kon de kleur bepalen aan de hand van een kleurenwaaier met de keuze uit meer dan 10 kleuren. De klant heeft uiteindelijk gekozen voor een naturel uitvoering. Het betrof de gehele begane grond met als bijkomend detail, dat Kroon Parket de ondervloer deels heeft verhoogd, zodat er geen niveau verschil was tussen de kamer en keuken.
Ook het bestaande laminaat door door Kroon Parket verwijderd en ecologisch afgevoerd.
In de onderstaande fotogalerij ziet u het leg proces van begin tot eind van deze fraaie vloer. Het betreft een Tapis vloer zonder vellingkant en rustiek mix. 
Deze vloer is, inclusief ondervloer (spaanplaat) en het plaatsen. €125,- per vierkante meter.  Uiteraard is deze vloer in meerdere opties verkrijgbaar. U bent van harte welkom in één van onze winkels. De koffie staat voor u klaar. 

Aanheling / Renovatie

Een klant in Hillegom heeft onlangs een huis gekocht in Hillegom. Hier ligt een mooie massieve  merbau parketvloer in stroken gelegd. De vloer was gelakt. De klant wilde een nieuwe keuken plaatsen, maar toen de oude keuken werd verwijderd, ontbrak een gedeelte van de vloer. Deze moest dus aangeheeld (opnieuw gelegd) worden met de bestaande vloer. Om geen kleurverschillen te krijgen is de gehele vloer 3-laags geschuurd, gepolijst en opnieuw in de naturel hardwasolie gezet. De klant is zeer tevreden met het eind resultaat. Heeft u ook verbouwingsplannen en moet een deel van de vloer vervangen of aangeheeld worden, kom dan vrijblijvend bij ons langs.
Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.