De aanhelen van Vloeren door Kroon Parket

Kroon Parket is het adres, waar u terecht kunt voor allerlei soorten vloeren voor ieder budget. Onder het genot van een kopje koffie, maakt u kennis met onze zorgvuldig uitgezochte collectie. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een mooie strakke laminaat vloer. De trend  op dit moment is de uiterst stille PVC vloer, ideaal voor vloerverwarming. Waar Kroon Parket bekend om staat is uiteraard de houten vloer, van strook tot traditioneel.
Elke vloer is mogelijk en dit maakt Kroon Parket Uniek in de Bollenstreek en de Haarlemmermeer.
U bent van harte welkom in een van onze vestigingen. 

cbw logo

Renovatie

Heeft u al een parketvloer maar is deze toe aan onderhoud of gaat u de indeling van uw woning veranderen en moet daarbij de vloer ook worden aangepast, dan is het in veel gevallen mogelijk om de vloer te renoveren. Hierbij kan worden gedacht aan schuren en opnieuw afwerken, een onderhoudscontract, een uitbreiding van het bestaande parket of complete restauratie van een waardevolle vloer.

 

schuren van vloer
schuren vloer
vloer na schuurbeurt

Sterk verwaarloosde vloer 01

Zelfde vloer na 3 laagse schuurbeurt 02

Eindresultaat met hardwaslaag 03

Om uw vloer opnieuw te laten schuren en afwerken kunt u een offerteaanvraag doen via deze site of onze showroom bezoeken voor een uitgebreidere toelichting. Voor onderhoudscontracten verzoeken wij u contact met ons op te nemen, wij zorgen dan voor een offerte op maat. Uitbreiding en / of restauratie kan eigenlijk alleen goed worden beoordeeld door uw vloer ter plekke te beoordelen, niet alle vloeren zijn hier namelijk voor geschikt.

Indien u uw huidige vloer wil laten afwerken in lak, kan dat alleen indien de vloer nooit eerder is afgewerkt in een ander product dan lak. Dit heeft te maken met de reactie van achtergebleven stoffen op de huidige oplosmiddelvrije lakken. Indien u uw vloer wilt laten afwerken in olie is dit altijd mogelijk. Voor beide gevallen moet de houten laag natuurlijk nog wel dik genoeg zijn, bij schuren wordt er ongeveer 1 millimeter van het hout afgehaald. Om risico´s te voorkomen is het altijd raadzaam na te gaan of uw vloer reeds eerder is geschuurd.