Houten vloeren en huisdieren

Heeft u huisdieren en overweegt u een houten vloer of andersom heeft u een houten vloer en overweegt us huisdieren te nemen? Lees dan deze blog voor nuttige tips ...

Houten vloeren en huisdieren

Heeft u huisdieren en overweegt u een houten vloer of andersom heeft u een houten vloer en overweegt u huisdieren te nemen? Het is goed te doen om een houten vloer te combineren met huisdieren. Hieronder zetten wij graag een paar tips voor u op een rijtje.

Onderhoud

Goed onderhoud is altijd belangrijk bij het aanschaffen van een houten vloer. Maar met huisdieren is het nog meer noodzakelijker. Honden en katten kunnen met hun nagels krassen maken op de vloer, dus dan is het verstandig om daar rekening mee te houden. Vanzelfsprekend is het belangrijk om uw vloer goed te onderhouden, reinigen en/of stofzuigen.

Omdat nagels eventueel krassen kunnen veroorzaken raden wij aan om de nagels regelmatig te knippen, om krassen te voorkomen.

Schoonloopmatten

Een schoonloopmat bij de ingang van de entree is gebruikelijk in een woning. Vuil, zoals zand kan mee naar binnen komen en ook krassen of beschadigingen aanbrengen op uw vloer. Huisdieren nemen wellicht meer vuil mee naar binnen. Daarom is het belangrijk een goede schoonloopmat aan te schaffen om het vuil buiten de deur te houden.

Voerbakken

Staan de voerbakken van uw hond of kat direct op de vloer? Dan is het verstandig om een placemat of een matje der onder te leggen. Als er dan iets naast het bakje valt, valt het niet direct op de houten vloer. Door dit te doen voorkomt u beschadiging aan uw vloer.

Easy Neutralizer

Easy neutralizer wordt gebruikt om zwarte plekken in eiken te verwijderen, die veroorzaakt zijn door reacties met het looizuur in het hout. Bijvoorbeeld vlekken van metaal, roest, urine, bloempotten etc. Gebruiksaanwijzing: Easy Neutralizer op de vlek sprayen en 30-40 minuten in laten werken. Afnemen met een vochtige doek, indien noodzakelijk de behandeling herhalen. Als het hout volkomen droog is moet de oorspronkelijke bescherming met olie, was of zeep bijgewerkt worden met de bijbehorende onderhoudsmiddel.

Easy neutralizer is net als vele andere onderhoudsmiddelen bij Kroon Parket in Sassenheim en Hillegom verkrijgbaar.

Woca neutralizer

 

Vragen?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u gerust langs komen in de showroom om uw vragen te beantwoorden. Of neem contact op om een afspraak te maken.

martin zethof
martin zethof
Artikelen: 13