HOOGWAARDIGE INLOOPMATTEN

Logo inloopmat

Voor de levensduur van uw vloer wordt vaak als onderhoudsadvies gedacht aan schoonmaak- en onderhoudsproducten, terwijl het in eerste instantie minstens zo belangrijk is om vocht en vuil buiten te houden. Al jarenlang is ParketEntree hét merk bij Kroon Parket voor entreematten. Met de juiste ParketEntree-mat houd je vuil, zand en water buiten, wat ten goede komt aan de levensduur van de nieuwe vloer. De matten van ParketEntree zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, waardoor er voor iedere situatie een geschikte ParketEntree-mat is.

Op zoek naar een mat voor intensief huishoudelijk en projectmatig gebruik? Dan is de ParketEntree Praktisch de geschikte mat. Deze schrapende schoonloopmat is geoptimaliseerd voor zowel vuil- als vochtopname. Dankzij de bouclé-pool (lusjes in plaats van draadjes) is de mat sterk en veerkrachtig, waardoor hij ook bij intensief gebruik lang meegaat.

De matten van ParketEntree zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en in lengte naar eigen invulling. Daarnaast zijn er handwaaiers beschikbaar waarmee je alle mogelijkheden makkelijk bij de hand hebt.

Grijs
praktisch antraciet
Antraciet
praktisch bruin
Bruin
praktisch blauw
Blauw