Uw bestaande trap weer als nieuw!

kale trap voor renovatie 01
kale trap voor renovatie 02
eiken trap in kleur gezet tijdens werk 02

Make-overs, metamorfoses, restyling, etc. U kunt het zo gek niet verzinnen of er worden complete televisieprogramma’s aan gewijd en tijdschriften mee vol geschreven.

Houten vloeren zijn erg in en als het maar even kan ook graag hout op het terras of balkon. Het is echter opvallend dat de trap nauwelijks aan bod komt, terwijl dit toch een van de meest intensief belopen delen van uw huis is. En elke keer als u naar boven loopt kijkt u er ongemerkt steeds weer tegenaan. Vrijwel geen enkele trede heeft dezelfde vorm, u krijgt met veel hoekjes en schuine kanten te maken en vaak zit er ook nog een vervelende draai in de trap. Het nodigt allemaal niet uit tot een gedegen aanpak en de trap wordt daardoor vaak als een sluitpost gezien. Eventueel uitgesleten treden of zelfs de hele trap vernieuwen is geen optie en u wilt toch eigenlijk wel dat de trap “meeloopt” met de overige, vaak houten vloer bedekking die u inmiddels in huis heeft liggen.

trap met verlichting 02
trap met verlichting
dichte trap met houten treden voor werk onbehandeld hout 02

Bestaande trappen zijn tegenwoordig prachtig te moderniseren met complete renovatie treden, Hiermee sluit uw trap perfect aan op de vloer en zorgt u voor een mooie basis, passend bij uw interieur. De mogelijkheden zijn legio, kom naar een van onze winkels en laat u inspireren!

De trap blijft vaak een ‘los’ onderdeel van het interieur. Is uw huis klassiek, modern, romantisch, strak of in een andere stijl ingericht? Met de traptreden van Kroon Parket heeft u de oplossing om de trap bij het geheel te laten passen, welke woonstijl u ook heeft. Het trappensysteem sluit, door de minimale materiaaldikte, naadloos aan op de vloer en dat ziet er prachtig uit.

De traptreden van Trenovo zijn geschikt voor renovatie en nieuwbouw.
Trenova Houten treden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren maar ook onbehandeld te krijgen. De kleur kan dan ter plekke opgezet worden, welke overeenkomt met de kleur van de bestaande vloer. 

Trenovo laminaat treden zijn leverbaar in 18 decoren, verdeeld in 2 collecties!

Homeline Laminaat
Laminaat traptreden met authentieke houtdecoren, een voelbare antislip oppervlaktestructuur en een natuurlijke geoliede uitstraling. Beschikbaar in 12 decoren. Bij deze collectie loopt de neus enigzins terug wat de trap een elegante look geeft. De toplaag van deze serie is gemaakt van CPL. Dit byzonder duurzame materiaal is zeer slijtvast. 

Homeline solution

Deze 6 decoren renovatietreden met een moderne rechte neus hebben een voelbare, antislipstructuur. De toplaag van deze serie is gemaakt van PP. Dit materiaal heeft een wat zachtere look & feel, zoals PVC maar bevat geen PVC, chloor of weekmakers. 

Stoerbeton of liever natuurlijk hout? Leverbaar in elke stijl! Compleet vernieuwde trap in elke stijl, naadloos passend bij het interieur.

Sfeer en veiligheid met trapverlichting en trapleuningen:

Stijlvol belicht. Licht is een designelement dat zich prachtig in een dichte trap laat integreren. Het creeert een gevoel van ruimte, biedt sfeer en komt de veiligheid ten goede. 

Trapleuningen
Geef de trapopgang extra uitstraling en veiligheid met stevige trapleuningen en houders. Leverbaar in 4 stijlen: Basic, Vintage, Industrial en modern. 

Wilt u uw trap weer opknappen, dan bent u bij Kroon Parket aan het juiste adres. U heeft de keuze uit eiken-, PVC- of laminaat treden, welke op uw oude trap bevestigd worden. Kom naar een van onze winkels voor de demo- opstellingen.

Nieuw bij Kroon Parket:

 • PVC in hout- en betonlook
 • Geluidsdempend, slijtvast en ideaal schoon te houden
 • 60 verschillende PVC decors mogelijk
 • Perfect aan te sluiten bij uw floorlife PVC vloer
 • 3 kleuren trapprofielen
 • In een dag geplaatst
 • Ook keuze uit houten overzet treden select en rustiek
 • Stootborden in wit of eiken
 • voorzien van rubberen profiel
 • Voor een scherpe prijs heeft u weer een nieuwe trap
 • Klik op de afbeelding rechts voor meer informatie