Renovatie trap

Tegenwoordig is het een ware rage om uw trap een totale metamorfose te geven. Het meest belopen deel van uw huis telt weer mee.

Make-overs, metamorfoses, restyling, etc. U kunt het gek niet verzinnen of er worden tijdschriften mee vol geschreven en worden complete televisieprogramma’s over gemaakt.

Een nieuwe vloer in uw woning is van zelf sprekender dan uw trap laten renoveren. Het is echter opvallend dat de trap nauwelijks aan bod komt, terwijl dit toch een van de meest intensiefste belopen deel van uw woning is. Elke keer als u de trap op of af loopt kijk u der toch ongemerkt steeds weer tegenaan.

Vrijwel geen enkele trap trede heeft dezelfde vorm, u krijgt met veel hoekjes en schuine kanten te maken en vaak zit er ook nog een vervelende draai in. Dat zijn vaak ook reden dat het niet uitnodigt om u trap te laten renoveren. Eventueel uitgelopen treden of zelfs de hele trap vernieuwen is geen optie. En nu wilt toch eigenlijk wel een trap die ‘’meeloopt’’ met de overige vloer die al inmiddels in uw huis ligt.

Bestaande trappen zijn tegenwoordig prachtig te moderniseren met complete renovatie treden, hiermee sluit uw trap perfect aan op de vloer en zorgt u voor een mooie basis, passend bij uw interieur.

Trenovo

De trap blijft vaak een ‘los’ onderdeel van het interieur. Het maakt niet uit met welke stijl uw woning is ingericht. Met de traptreden van onze collectie heeft u de oplossing om de trap bij het geheel te laten passen, ongeachte de woonstijl u ook heeft.

De traptreden van Trenovo zijn geschikt voor renovatie en nieuwbouw. Deze eiken houten traptreden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren maar ook onbehandeld te krijgen. De kleur kan dan ter plekke opgezet worden, welke overeenkomt met de kleur van uw bestaande vloer.

Homeline laminaat/ solution

Naast de eiken houten treden van trenovo, hebben ze nog een laminaat collectie die leverbaar zijn in 18 decoren en verdeeld over 2 collectie. Zoals de Homeline Laminaat collectie. Laminaat traptreden met authentieke houtdecoren, een voelbare antislip oppervlakstructuur en een natuurlijke geoliede uitstraling. Beschikbaar in 12 decoren. Bij deze collectie loop de neus van de treden enigszins terug wat de trap een elegante look geeft. De toplaag van deze serie is gemaakt van CPL, dat is een bijzonder duurzaam

De 6 decoren van Homeline solution zijn gemaakt met een toplaag van PP. Dit materiaal heeft een wat zachtere look & feel, zoals PVC maar bevat geen PVC, chloor of weekmakers. Deze renovatietreden hebben meer een moderne rechte neus en ook de voelbare antislip oppervlaktestructuur.

Extra’s

Stijlvol belicht, licht is een designelement dat zich prachtig laat integreren in een dichte trap. Door het ligt onder de traptreden te laten plaatsen creëert het een gevoel van ruimte, biedt sfeer en komt de veiligheid ten goede.

Naast de extra opties zoals het licht plaatsen bij de trap. Hebben wij ook nog trapleuningen om de trap een extra uitstraling, veiligheid te bieden. Deze zijn leverbaar in 4 verschillende stijlen: Basic, Vintage, Industrial en modern.

Wij kunnen natuurlijk wel vertellen welke trap het beste bij uw huidige vloer past, maar het aller belangrijkste is dat u voor een traprenovatie kiest die u zelf het mooiste vindt.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u gerust langs komen in de showroom om uw vragen te beantwoorden. Of neem contact op om een afspraak te maken.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u gerust langs komen in de showroom om uw vragen te beantwoorden. Of neem contact op om een afspraak te maken.

martin zethof
martin zethof
Artikelen: 13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *