De Lockdown

Ook wij van Kroon Parket moeten er aan geloven, Onze winkels zijn dicht, hoewel, we zijn gelukkig wel bereikbaar via de mail en telefoon. Lees hoe u ons verder kunt bereiken. Blijf Gezond !!!

Kroon Parket en de Lockdown

Helaas zijn onze winkels gesloten, maar wij zijn niet dicht. Ondanks dat de winkel ‘gesloten’ is, willen wij nog steeds de zelfde service aanbieden als voorheen. Hieronder zullen wij enkele opties geven om onderhoudsproducten af te halen en bijvoorbeeld stalen te lenen.

Onderhoudsmiddelen

Het opknappen van uw vloer gaat nog steeds door en hiervoor heeft u verschillende benodigdheden voor nodig. Om u zo veel mogelijk te kunnen helpen hebben wij een click & collect gemaakt in onze winkels. Wij vragen u van te voren te bellen naar ons, zodat wij uw bestelling kunnen klaarzetten. Bij onze winkel is Sassenheim kunt u de gehele dag door uw bestelling ophalen. Is Hillegom voor u dichterbij? Dan kunt u de bestelling tussen 15.00 en 17.00 ophalen.

Bezoek aan de showroom

Helaas is een bezoek aan de showroom momenteel niet mogelijk. Mocht u toch opzoek zijn naar een nieuwe vloer, kunnen wij nu nog steeds hier mee helpen. Om voor ons een indruk te krijgen naar wat voor vloer u op zoekt bent. Mail dan een moodboard en/of duidelijke afbeeldingen naar info@kroonparket.nl, zodat wij de juiste stalen voor u kunnen klaarzetten. U kunt de stalen op afspraak afhalen bij de winkel of wij kunnen in overleg de stalen bij u thuis brengen en weer ophalen.

Werkzaamheden

Ondanks dat de winkel gesloten is, gaat alles achter de schermen gewoon door. Komt een van onze parketteurs binnenkort langs werkzaamheden te verrichten, geen zorgen dat gaat allemaal gewoon door.

BLIJF GEZOND !!!