De Lockdown

Kroon Parket is weer geopend. U bent weer van harte welkom in onze winkels in Sassenheim en Hillegom. Respecteer de Corona afspraken en vooral, Blijf Gezond !!!

Kroon Parket en de Lockdown

De winkels in Sassenheim en Hillegom zijn weer voor iedereen toegankelijk, maar respecteer de Corona afspraken om veilig bij ons langs te komen. Draag een mondkapje, houdt voldoende afstand en kom met maximaal 2 personen. Indien u ziet dat er meerdere mensen in de winkel zijn, kom dan alstublieft wat later.

Onderhoudsmiddelen

Het opknappen van uw vloer gaat nog steeds door en hiervoor heeft u verschillende benodigdheden voor nodig. Om u zo veel mogelijk te kunnen helpen hebben wij een click & collect gemaakt in onze winkels. Wij vragen u van te voren te bellen naar ons, zodat wij uw bestelling kunnen klaarzetten. Bij onze winkels in Sassenheim en Hillegom kunt u de gehele dag door uw bestelling ophalen.

Bezoek aan de showroom

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer, maar u ziet een bezoek aan de winkel even niet zitten, dan bieden wij u het volgende aan. Om voor ons een indruk te krijgen naar wat voor vloer u op zoekt bent, mail dan een moodboard en/of duidelijke afbeeldingen naar info@kroonparket.nl, zodat wij de juiste stalen voor u kunnen klaarzetten. U kunt de stalen op afspraak afhalen bij de winkel of wij kunnen in overleg de stalen bij u thuis brengen en weer ophalen.

Werkzaamheden

Achter de schermen gaan onze parketteurs gewoon door met de werkzaamheden. Ook zij nemen de corona maatregelen hoog op, dus houdt ook afstand tot elkaar en zorg voor een lege werkruimte.

BLIJF GEZOND !!!

martin zethof
martin zethof
Artikelen: 13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *