KOM NAAR ÉÉN VAN ONZE WINKELS !

Kroon Parket is uw speciaalzaak voor duurzame vloeren. Met maar liefst 22 jaar ervaring in traditioneel parket en lamelparket tot laminaat. Zo u wilt met vloerverwarming en dat alles omringd met zekerheden. Wat maakt Kroon Parket zo uniek? Het is natuurlijk niet alleen de combinatie van een solide prijs- en kwaliteitsgarantie met een uitgebreide collectie parket, vloerdelen en laminaat. Onze winkels aan de Hoofdstraat in Hillegom, de Teijlingerlaan in Sassenheim en de Lucas Bolsstraat in Nieuw Vennep heeft vooral naam gemaakt met ambachtelijk vakwerk tegen vriendelijke prijzen. Zo renoveren wij bestaande vloeren, leggen de vloer van uw keuze en produceren zelfs uw eigen ontwerp. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in vloerverwarming.

Look & Feel

In onze winkel is alles in het echt te zien en te voelen. Het gaat tenslotte om de vloer van waar u vele jaren intensief contact mee heeft. Die moet er niet alleen goed uitzien, maar ook goed voelen. 

Kroon Parket levert en plaatst in o.a.: Oegstgeest, Warmond, Voorhout, Voorschoten, Den Haag, Zoeterneer, Roelofarendsveen, Rijnwoude, Alphen aan den Rijn, Rijnsburg, Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hoofddorp, Aalsmeer, Amsterdam, Sassenheim, Teijlingen, Hillegom, De Haarlemmermeer, Beinsdorp, Nieuw Vennep, Bloemendaal, Aerdenhout, Haarlem, Vogelenzang, Heemstede, Bennebroek