TRAPRENOVATIE

Geef uw trap een ander aanzien.

Make-overs, metamorfoses, restyling, etc. U kunt het zo gek niet verzinnen of er worden complete televisieprogramma’s aan gewijd en tijdschriften mee vol geschreven.

Houten vloeren zijn erg in en als het maar even kan ook graag hout op het terras of balkon. Het is echter opvallend dat de trap nauwelijks aan bod komt, terwijl dit toch een van de meest intensief belopen delen van uw huis is. En elke keer als u naar boven loopt kijkt u er ongemerkt steeds weer tegenaan. Vrijwel geen enkele trede heeft dezelfde vorm, u krijgt met veel hoekjes en schuine kanten te maken en vaak zit er ook nog een vervelende draai in de trap. Het nodigt allemaal niet uit tot een gedegen aanpak en de trap wordt daardoor vaak als een sluitpost gezien. Eventueel uitgesleten treden of zelfs de hele trap vernieuwen is geen optie en u wilt toch eigenlijk wel dat de trap “meeloopt” met de overige, vaak houten vloer bedekking die u inmiddels in huis heeft liggen.

houten trap renovatie
trap renovatie
traprenovatie

 

Wilt u uw trap weer opknappen, dan bent u bij Kroon Parket aan het juiste adres. U heeft de keuze uit eiken-, PVC- of laminaat treden, welke op uw oude trap bevestigd worden. Kom naar een van onze winkels voor de demo- opstellingen.