Hollandsche vloeren

Hollandsche vloeren

Bent u op zoek naar een houten vloer van Hollandse bodem? Bij de nieuwe collectie van Hollandsche vloeren kunt u bij ons terecht. De gehele collectie telt een aantal van 31 eikenhouten vloeren. Elk opgedeeld met eigen voor- en achternaam. Wij vertellen u graag meer over deze prachtige kwaliteit vloeren.

Uitgebreide collectie van Hollandsche vloeren

Het assortiment van Hollandsche vloeren bestaat uit maar liefst 7 verschillende houten vloeren. De vloeren uit het assortiment worden onderverdeeld in veel voorkomende Nederlandse achternamen, zo heb je familie Bakker, familie de Jong, familie de Vries, familie Janssen, familie Smit, familie van Dijk en familie Visser. Door deze verschillende houten vloeren is het assortiment van Hollandsche vloeren erg uitgebreid.

Bent u opzoek naar een licht houten vloer met een vergrijsde en matte afwerking dan past familie Bakker het beste bij u keuze. Toch een licht houten vloer, maar dan met warmere kleuren. Daar past familie de Jong het beste bij. Zoekt u toch de lichte kleur van familie Bakker, maar dan zonder de vergrijsde afwerking? Dan kunt u het beste terecht bij de familie Visser.

Naast de licht houten vloeren benoemd te hebben, zitten er ook nog vloeren tussen met warme kleuren. Bij familie de Vries kunt u de warme eikenhouten kleur vinden. Valt uw keuze toch meer naar een stoerdere variant van eikenhouten vloer, kunt u het beste tussen de gezinsleden van familie Janssen kijken. Overigens past deze vloer perfect bij een stoer industrieel interieur. Naast dat de vloeren van familie Janssen passen bij een industrieel interieur, zijn de vloeren van familie Smit ook een keuze om wellicht naar te kijken.

Als laatste hebben we nog de vloeren van familie van Dijk over. Stel u wilt een liever een witte vloer in u woning geplaatst hebben. Daar is familie van Dijk voor.

Binnen de families zijn er ook verschillende gezinsleden. De gezinsleden staan voor de verschillende manier waarop de vloer gelegd kan worden. De gezinsleden bestaan bijvoorbeeld, uit Guusje, Gerrit, Aafje, en Bertus. Zo worden de gezinsleden Guusje en Gerrit recht gelegd. Wilt u liever een visgraatvloer? Dan kunt u het beste uit het gezinslid Aafje kiezen. Steeds vaker komt de Hongaarse punt terug in het interieur, voor deze legwijze kunt u het beste voor het gezinslid Bertus kiezen.

Bezoek aan de showroom

Natuurlijk begrijpen we dat u na deze blog niet meteen een Hollandsche vloer gaat aanschaffen. Daarom kunt u altijd een bezoek aan de showroom brengen om eventueel uw Hollandsche vloer uit te zoeken.